Work Travel 2020

Програма

Intrax Work Travel се состои од два програма: премиум (premium), кога Intrax обезбедува работа и independent (self-arranged) кога студентот си обезбедува работа

Превземи ја WT апликацијата за 2020

Дознај повеќе за програмата Intrax Work Travel

Цената на програмата вклучува: целосно осигурување, бесплатна припрема за програмата, целосна документација потребна за J1 виза и бесплатно учество на сите саеми за работа
Попуст за аплицирање до 01.11.2019
Во тек е попустот за аплицирање до 01.11.2019. За повеќе информации контактирајте не

Intrax Macedonia

TC Biser 1 kat lokal 4,

Skopje, Macedonia

support@intraxmacedonia.com

© 2019 by Intrax Macedonia

  • facebook
  • Twitter Clean