top of page
Sunset Over Manhattan
Retro Portrait of San Francisco

Работодавци

Intrax ви овозможува како дел од програмите на културна размена да бидете дел од тимот на голем број на светски реномирани работодавци вклучувајќи хотели, резорти, ресторани, маркети, забавни паркови. Имиња кои ќе ги најдете на листата на Forbes како Hyatt, Wequassett Resort and Golf Club, Balboa Bay Resort, Twenty-Eight Atlantic, Sanderling Resort, White Barn Inn; колекцијата на хотели во Maine кои се дел од групацијата Ocean Properties, најголемиот резорт на Cape Cod - Ocean Edge Resort & Golf Club; ресторани кои се незаменлив дел од американската култура како Hard Rock Cafe; американскиот ланец на продавници Home Depot, американскиот ланец на маркети Shaws, Stop & Shop и незаменливата Alaska со голем број на врвни работодавци како Holland America Princess, Fountainhead, Alaska Collection Hotels и мнгу други. Без разлика дали се работи за Summer Work Travel, Internship или Career Training, програмите на Intrax ви овозможуваат животно искуство кое ќе го збогатат вашето CV во иднина и ќе ви овозможат престој на дестинациите за кои сте сонувале. Создадена во 1980 год. , Intrax е посветена да ви помогне да го направите вистинскиот чекор кон осамостојување и создавање на вистински вредности преку незаборавно работно и културно искуство. Со огромно искуство што ја прави да биде широко почитувана светска организација, Intrax е J1 спонзор одобрен од Стејт Департмент повеќе од 25 години. Затоа секогаш можете да бидете спокојни во вашиот избор на Intrax за ваш партнер.
WORK
TRAVEL
USA
CAPE COD - OCEAN EDGE

Brewster, MA

maine_2020.jpg
OCEAN PROPERTIES - MAINE

Bar Harbor, Portland, ME

HOME DEPOT

Anchorage,  Fairbanks

Salt Lake City

SAN FRANCISCO - CALIFORNIA

San Francisco, CA

HARD ROCK CAFE

ATLANTIC CITY

MYRTLE BEACH

NIAGARA FALLS

HAP ALASKA

Fairbanks, Anchorage, Denali

bottom of page