top of page
Teenage Group

       EDMONDS HIGH SCHOOL

Edmonds - High School to University Program - Seattle, WA

Teenage Students Raising Hands
Finish your high school degree and travel with us!
High School програмата е одлична можност да го завршите средното училиште во САД и да го усовршите англискиот јазик. Edmonds нуди единствена можност да го завршите средното училиште за само 6 месеци (за оние кои се четврта година) или да завршите две години во една (за оние кои се трета година). По завршувањето на училиштето добивате можност да продолжите со вашата едукација со Edmonds College програмата.
Пополнете ја апликацијата и започнете го процесот на трансфер во Edmonds (Seattle, WA)
Едноставен процес на аплицирање
Graduation
Classroom Lecture
Можност да завршите 2 години во една и да продолжите со факултет во Edmonds
  • Започнете го факултетот порано
  • Земете диплома за завршено средно училиште од Washington State која е насекаде призната
  • Изберете предмети во текот на учебната година за кои ќе добиете кредит на факултет
  • Учете на college campus и запознајте американски средношколци и студенти
  • Потребно е да имате наполнето 16 години
bottom of page