Sunset Over Manhattan
Retro Portrait of San Francisco

ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО INTRAX      

CAPE COD - OCEAN EDGE

Brewster, MA

OCEAN PROPERTIES - MAINE

Bar Harbor, Portland, ME

HOME DEPOT

Anchorage,  Fairbanks

Salt Lake City

SAN FRANCISCO - CALIFORNIA

San Francisco, CA

HARD ROCK CAFE

ATLANTIC CITY

MYRTLE BEACH

NIAGARA FALLS

HAP ALASKA

Fairbanks, Anchorage, Denali

Work Travel

2020

На 23.09.19 започна аплицирањето за Work Travel 2020. Во текот на наредните 6 месеци Intrax ќе организира 16 Job Fair - саеми за вработување на J1 студенти. Изберете ја вашата локација во САД и аплицирајте.

24/7 со ВАС

Она што не прави различни од другите е целосно посветен тим, беспрекорна организација и 24/7 поддршка за време на програмата. Со изборот на Intrax ви овозможуваме да работите со најдобрите.

J1 Visa Сервис

Intrax како ваш J1 Visa спонзор ги обезбедува сите потребни документи за вашето интервју за виза. Нашата J1 visa сервис услуга е бесплатна и вклучена во цената на програмата.

Intrax Macedonia

TC Biser 1 kat lokal 4,

Skopje, Macedonia

support@intraxmacedonia.com

© 2019 by Intrax Macedonia

  • facebook
  • Twitter Clean