INTRAX MACEDONIA

The Home of Work and Travel
1/4

"Intrax Programs will change your life and the lives of those around You"

 
Создадена во 1980 год. , Intrax е посветена да ви помогне да го направите вистинскиот чекор кон осамостојување и создавање на вистински вредности преку незаборавно работно и културно искуство. Без разлика дали веќе знаете која е вашата идна кариера или ви е потребна помош во определување на истата, Intrax е најдобриот избор за вас. Со огромно искуство што ја прави да биде широко почитувана светска организација, Intrax е J1 спонзор одобрен од Стејт Департмент повеќе од 25 години. Затоа секогаш можете да бидете спокојни во вашиот избор на Intrax за ваш партнер.
ТЦ БИСЕР 1 КАТ ЛОКАЛ 4
1000 СКОПЈЕ

02/2452 162

078 366 517

Intrax Macedonia

TC Biser 1 kat lokal 4,

Skopje, Macedonia

support@intraxmacedonia.com

© 2019 by Intrax Macedonia

  • facebook
  • Twitter Clean